Skip to main content

Wij hebben de apparatuur om in professionele televisiekwaliteit livestreams te verzorgen. Zo kunt u als onze klant uw eigen gekozen publiek voorzien van een live weergave van uw evenement of bijeenkomst.

Denk daarbij aan een vergadering, een conferentie, een webinar, een presentatie, een training, een talkshow, een masterclass, maar ook aan een diploma-uitreiking, een inauguratie, een open dag, nascholing, rondleiding, bruiloft of een lustrumviering. Uw livestream kunnen we naar wens voorzien van uw huisstijl, vormgeving en naamtitels voor de sprekers. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om uw livestream op te nemen voor later gebruik.

Techniek

Onze techniek garandeert strak/synchroon geluid, scherp beeld en vooral een stabiele verbinding zonder hapering.

Uw livestream is enerzijds met een directe link via ons livestreamplatform te bezichtigen of u kunt ervoor kiezen om de livestream op uw eigen website of sociale media (Facebook, Youtube) te tonen. Afhankelijk van uw wensen kan de livestream zowel openbaar als voor een besloten publiek worden gestreamd.

Wellicht kent u de satellietwagen van de televisie met een satellietschotel boven op het dak? Met deze satellietschotel kunnen in combinatie met de LiveU (vrijwel) overal in Europa live (televisie)uitzendingen worden uitgezonden. Schiermeier Media beschikt over zo’n satellietwagen en heeft de nieuwste techniek op het gebied van livestreams. Tegenwoordig past de zendtechniek waarmee de videobeelden live verstuurd worden in een rugzak, genaamd een LiveU.

De LiveU zorgt ervoor dat we heel mobiel zijn en de beelden voor de livestream overal kunnen filmen en uitzenden. Van woonkamer, tot kantoor of zelfs vanaf een varend schip of uit een luchtballon. Omdat een LiveU zo compact is kunnen we met een minimale technische bezetting bij uw evenement aanwezig zijn.

Waar wij voor staan

  • Professioneel
  • Echte vakmensen
  • Unieke livestream mogelijkheden
  • Accurate dienstverlening
  • Zeer snelle reactietijd

Neem contact met ons op

Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden