Skip to main content

In opdracht van Rob Vermaas Audiovisual Media en Polygooi.nl leverden wij voor de liveshow van de KVK Innovatie Top 100 een live-bijdrage op locatie. Dit jaar organiseerde de Kamer van Koophandel alweer voor de 15e keer de KVK Innovatie Top 100. Vanwege de pandemie vond de hele bekendmaking dit jaar online plaats. Daarvoor werd theater het Spant! in Bussum ingericht met een complete studio en regie voor de liveshow.

Vanuit theater het Spant! faciliteerden wij met onze LiveU LU 2000 server in combinatie met de LU 600 op locatie in Arnhem de uitreiking van de publieksprijs. Winnaar Elestor werd daar door ondernemer Ruud Koornstra en onze cameraman Ronald live in de uitzending verrast.

De andere winnaar van de dag was de Somnox Slaaprobot, gemaakt door Somnox in Delft. Zij wonnen de eerste plaats in de top 100 en mogen zich aankomend jaar het meest innovatieve mkb-bedrijf noemen.

Bij de bekendmaking was tevens Koning Willem-Alexander aanwezig. Vanwege de pandemie gebeurde dit ook met een online verbinding. Hij sprak met ondernemers onder meer over het innoveren van hun onderneming in crisistijd.

Schiermeier Media leverde voor deze opdracht:

  • Cameraman
  • LiveU technicus in het Spant!
  • Camera Sony PDW 700
  • LiveU LU600 inclusief data
  • LiveU LU2000 server inclusief IFB