Skip to main content

Livestreaming Leiden: Schiermeier Media is gespecialiseerd in livestreams. Met onze apparatuur kunnen wij voor u in professionele broadcast-kwaliteit (televisiekwaliteit) livestreams verzorgen. Zo kunt u uw eigen gekozen publiek voorzien van een live weergave van uw evenement of bijeenkomst en garanderen wij perfect geluid, scherp beeld en een stabiele verbinding.

Livestreaming Leiden voorziet in livestreams van alle mogelijke bijeenkomsten. Denk aan een vergadering, conferentie, webinar, presentatie, training, talkshow, masterclass, maar ook aan een diploma-uitreiking, inauguratie, open dag, nascholing, rondleiding, bruiloft, kerstborrel, personeelsfeest of lustrumviering.

Uw livestream is enerzijds met een directe link via ons stabiele livestreamplatform te bekijken. Anderzijds kunt u ervoor kiezen om de stream op een door u gewenst platform te plaatsen, zoals uw eigen website of sociale media. Afhankelijk van uw wensen kan de livestream zowel openbaar als voor een besloten publiek worden getoond. Livestreaming Leiden kan uw online evenement voorzien van uw huisstijl, vormgeving en naamtitels. Ook bieden we de mogelijkheid om uw livestream op te nemen voor later gebruik.

Wij beschikken over de nieuwste techniek op het gebied van livestreams. Tegenwoordig past de zendtechniek, waarmee de videobeelden van een camera live verstuurd worden, in een LiveU-rugzak. Omdat een LiveU draadloze encoder zo compact is kunnen we met een minimale technische bezetting bij uw evenement aanwezig zijn. Zo werken we coronaproof.

De LiveU is niet afhankelijk van een vaste internetverbinding of wifi, maar maakt gebruik van meerdere 4G-verbindingen. Dit zorgt ervoor dat we heel mobiel zijn. De beelden voor de livestream of live-uitzending kunnen we overal filmen en uitzenden, zonder dat er een internetverbinding aanwezig is. Van woonkamer, tot kantoor of zelfs vanaf een varend schip of uit een luchtballon.

Met onze Wireless News Gathering (WNG) wagen kunnen wij in combinatie met de LiveU (vrijwel) overal in Europa live (televisie)uitzendingen maken. Door gebruik te maken van de Ka-satelliet (KA-SAT) zijn wij ook in onherbergzame gebieden of plekken zonder stabiel 4G-netwerk in combinatie met de LiveU in staat om live=verbindingen te maken. Daarnaast is deze wagen uitgerust met een volledige montageset en meercameraregie.

 

 

 

Neem contact met ons op

Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden