Skip to main content

LiveU Amsterdam: Vernieuwend op het gebied van live video is de LiveU. De techniek die LiveU Amsterdam gebruikt, maakt het streamen van video voor televisie en livestreams mogelijk. Met vrijwel alle grote (nieuws)omroepen in de wereld kunnen wij voor u een live-verbinding maken, maar ook met de MCR van Red Bee Media in Hilversum.

LiveU Amsterdam maakt gebruik van meerdere 4G-verbindingen om een ​​stabiele verbinding te garanderen. De draagbare video encoder (LiveU) heeft innovatieve functies die zorgen voor een hoogwaardige live-ervaring. Het streamen naar televisiezenders, sociale media, en streamingplatforms verloopt zo dus soepel.

Wij beschikken bovendien over een eigen LiveU-server die op elke gewenste locatie geïnstalleerd kan worden. Op deze manier kunt u zelf kiezen op welke plek u het signaal van de LiveU wilt gebruiken. Met onze server kunnen wij beelden van verschillende camera’s draadloos ontvangen en deze beelden in onze meercameraregie schakelen.

De LiveU is zo groot als een rugzak, waardoor we heel mobiel zijn en de beelden voor de livestream overal kunnen filmen en uitzenden. Van woonkamer, tot kantoor of zelfs vanaf een varend schip of uit een luchtballon. Omdat een LiveU zo compact is kunnen we met een minimale technische bezetting bij uw evenement aanwezig zijn, zo werken we coronaproof.

Onze LiveU’s zijn in heel Europa te gebruiken. Ook op plekken waar geen 4G-netwerk is kunnen wij in combinatie met onze Wireless News Gathering (WNG) wagen en Ka-satelliet (KA-SAT) de LiveU altijd van internet voorzien.

LiveU is te huur in combinatie met onze ENG-cameramannen en/of onze geluidstechnici. Mocht u interesse hebben in deze faciliteiten, neem dan gerust contact met ons op.

LiveU Amsterdam Faciliteiten: 

  • LiveU-server LU 2000
  • LiveU LU 600 (maakt gebruik van acht 4G-simkaarten)
  • LiveU LU 300 (maakt gebruik van vier 4G-simkaarten)
  • LiveU LU 200 (maakt gebruik van vier 4G-Simkaarten)
  • Live U Solo (maakt gebruik van twee 4G-simkaarten en is te gebruiken voor rechtstreekse streaming naar YouTube of Facebook)
Offerte aanvragen

Bekijk ook eens onze andere diensten

LiveU Amsterdam

Neem contact met ons op

Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden