Skip to main content

Videoproductiebedrijf Schiermeier Media is gespecialiseerd in livestreams. Wij hebben de apparatuur om in professionele broadcast-kwaliteit (televisiekwaliteit) livestreams te verzorgen. Zo kunt u als onze klant uw eigen gekozen publiek voorzien van een live weergave van uw evenement of bijeenkomst. Onze techniek en professionals garanderen perfect geluid, scherp beeld en een stabiele verbinding.

Ons videoproductiebedrijf maakt livestreams van alle bijeenkomsten mogelijk. Denk aan een vergadering, conferentie, webinar, presentatie, training, talkshow, masterclass, maar ook aan een diploma-uitreiking, inauguratie, open dag, nascholing, rondleiding, bruiloft, kerstborrel, personeelsfeest of lustrumviering.

Uw livestream is enerzijds met een directe link via ons stabiele livestreamplatform te bekijken. Of u kunt ervoor kiezen om de livestream op een door u gewenst platform te plaatsen, zoals uw eigen website of sociale media. Afhankelijk van uw wensen kan de livestream zowel openbaar als voor een besloten publiek worden gestreamd. Uiteraard kunnen we uw livestream voorzien van uw huisstijl, vormgeving en naamtitels. Ook bieden we de mogelijkheid om uw livestream op te nemen voor later gebruik.

Videoproductiebedrijf Schiermeier Media beschikt over de nieuwste techniek op het gebied van livestreams. Tegenwoordig past de zendtechniek, waarmee de videobeelden van een camera live verstuurd worden, in een LiveU-rugzak. Omdat een LiveU zo compact is kunnen we met een minimale technische bezetting bij uw evenement aanwezig zijn. Zo werken we coronaproof.

De LiveU is niet afhankelijk van een vaste internetverbinding of wifi, maar maakt gebruik van meerdere 4G-verbindingen. Dit zorgt ervoor dat we heel mobiel zijn. De beelden voor de livestream kunnen we overal filmen en uitzenden, zonder dat er een internetverbinding aanwezig is. Van woonkamer, tot kantoor of zelfs vanaf een varend schip of uit een luchtballon.

Met onze Wireless News Gathering (WNG) wagen kunnen wij in combinatie met de LiveU (vrijwel) overal in Europa live (televisie)uitzendingen maken. Door gebruik te maken van de Ka-satelliet (KA-SAT) zijn wij ook in onherbergzame gebieden of plekken zonder stabiel 4G-netwerk in combinatie met de LiveU in staat om liveverbindingen te maken. Daarnaast is deze wagen uitgerust met een volledige montageset en meercameraregie.

Waar wij voor staan

  • Professionele vakmensen op het gebied van livestream, video en geluid
  • 24/7 bereikbaar
  • Unieke livestream-mogelijkheden

Neem contact met ons op

Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden