Skip to main content

Schiermeier Media is in het bezit van een Wireless News Gathering (WNG) wagen. Deze wagen maakt het mogelijk om op elke denkbare locatie meercameraregie en montagefaciliteiten te bieden.

In de wagen is een volledige montageset aanwezig voor Avid-montage, voice-overs en meercameraregie. De wagen heeft zijn eigen stroomvoorziening, verwarming, airconditioning en koffie. Hierdoor kan de wagen overal gebruikt worden.

Bij grote evenementen als Koningsdag, de Tour de France, voetbalwedstrijden en bijvoorbeeld concerten is veel publiek aanwezig met mobiele telefoons. Het mobiele netwerk van telefoonproviders kan op deze locaties overbelast raken waardoor de LiveU geen stabiele verbinding kan maken met het 4G-netwerk.

In deze situatie kunnen wij toch een liveverbinding tot stand brengen. Op het dak van onze WNG-wagen ligt een Ka-satelliet (KA-SAT). Dit maakt hem uitermate geschikt voor grote evenementen of liveverbindingen in het buitenland. Met de KA-SAT wordt de LiveU voorzien van internet en kunnen wij zo voor u in heel Europa een stabiele liveverbinding verzorgen.

Met onze WNG-wagen kunnen wij in combinatie met de LiveU (vrijwel) overal in Europa live (televisie)uitzendingen faciliteren. Door gebruik te maken van de KA-SAT zijn wij ook in onherbergzame gebieden of plekken zonder stabiel 4G-netwerk in staat om liveverbindingen maken.

Waar wij voor staan

  • Professionele vakmensen op het gebied van liveU-verbindingen, video en geluid
  • 24/7 bereikbaar
  • Unieke livestream-mogelijkheden

Neem contact met ons op

Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden